Des de l’estiu del 2017, al Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, s’hi troben la moda, la gastronomia i la música per a crear un espai modern i bohemi al mig de la Costa Brava

La Santa Market combina, amb encert, moda, gastronomia i oci, en un paratge natural únic, dins de l’hípica Santa Cristina Horse Club. Aquest concepte, que va néixer el 2017, s’ha convertit en un referent a la zona, i durant els vespres de juliol i agost s’omple de visitants amb ganes de passar una estona tranquil·la i lúdica.

A les instal·lacions de l’hípica s’hi pot trobar una gran oferta gastronòmica, amb diferents restaurants internacionals que ofereixen des de sushi fins a diferents plats vegans; així com una gran varietat de begudes: es podran degustar diferents vins, licors i La Santita, una copa que emula l’essència de l’espai.

A més de menjar, a La Santa també es pot anar de shopping als diferents espais. S’hi troben botigues de moda, complements, interiorisme i nous talents al Boho Market.

L’entrada a La Santa, que és gratuïta, també inclou concerts i espetacles cada dia, i diversos DJ’s que animaran la festa fins la 1 de la matinada.

Un espai boho-chic ideal per a relaxar-se del bullici diari de la Costa Brava, per a respirar i passar una bona estona amb els amics o família, envoltat de natura, cavalls, moda i música.

Programació La SANTA 2019

19 de juliol – Ella Baila Sola

20 de juliol – Mercado Negro

21 de juliol – Reagge per xics

26 de juliol – Big Mouthers

29 de juliol – Los40 Pop Santa amb Buhos i Miki Núñez, entre d’altres

9 d’agost – Maruja Limon