Des de l’estiu del 2017, al Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, s’hi troben la moda, la gastronomia i la música per a crear un espai modern i bohemi al mig de la Costa Brava

La Santa Market combina, amb encert, moda, gastronomia i oci, en un paratge natural únic, dins de l’hípica Santa Cristina Horse Club. Aquest concepte, que va néixer el 2017, s’ha convertit en un referent a la zona, i durant els vespres de juliol i agost s’omple de visitants amb ganes de passar una estona tranquil·la i lúdica.

A les instal·lacions de l’hípica s’hi pot trobar una gran oferta gastronòmica, amb diferents restaurants internacionals que ofereixen des de sushi fins a diferents plats vegans; així com una gran varietat de begudes: es podran degustar diferents vins, licors i La Santita, una copa que emula l’essència de l’espai.

A més de menjar, a La Santa també es pot anar de shopping als diferents espais. S’hi troben botigues de moda, complements, interiorisme i nous talents al Boho Market.

L’entrada a La Santa també inclou concerts, monòlegs i espectacles cada dia, repartits en els 6 escenaris dels quals disposa l’espai, i diversos DJ’s que animaran la festa fins a la 1 de la matinada.

Un espai boho-chic ideal per a relaxar-se del bullici diari de la Costa Brava, per a respirar i passar una bona estona amb els amics o família, envoltat de natura, cavalls, moda i música.

En l’edició del 2020, la Santa estrena l’Unplugged Music Experience, on diversos artistes de renom oferiran concerts en format íntim a l’escenari Privée as Palmeras. Les entrades es poden aconseguir a partir de 25 €.

Programació La SANTA unplugged music experience 2020

18 de juliol – Manu Guix, 21.30 h

25 de juliol – Sofía Ellar, 21.30 h

15 d’agost – Cepeda Unplugged, 21.30 h

22 d’agost – Blaumut, 21.30 h

 

Festes temàtiques La Santa 2020

31 de juliol – Coachella Fest

7 d’agost – Carnaval d’estiu

14 d’agost – Feria d’abril

21 d’agost – EGB – 80’s

30 d’agost – Infantil Holy Fest