Blanes

Del 21 al 28 de juliol

Santa Anna és l’excusa dels blanencs per a celebrar la festa major i emplena la població d’activitats per a tothom!

Balls amb orquestra cada dia, castellers, espectacles infantils, concerts a l’Ensorra’t fan gaudir als ciutadans i els visitants que a finals de juliol omplen la zona.

Però si les festes de Blanes són conegudes, és pel Concurs Internacional de Focs Artificials, on es poden veure les millors pirotècniques del món competint per a ser la millor. Si us agraden els focs artificials, no dubteu a passar per Blanes!

Palamós

Del 23 al 26 de juny

Amb l’arribada de la calor, Palamós celebra la seva festa gran i omple el passeig i la platja de llum, gent i colors. 

Un dels principals atractius de la Festa Major de Palamós son les seves barraques, que ocupen durant una setmana la platja de la vila, amb música i molta festa. En coincidir amb la revetlla de Sant Joan, milers de persones es reuneixen a l’espai de Barraques per celebrar el solstici d’estiu fins a veure sortir el sol a la platja.

 

Sant Feliu de Guíxols

Del 31 de juliol al 4 d’agost

Amb l’inici de l’Agost, els ganxons celebren la festa major. La cercavila de gegants dóna el tret de sortida a més de 4 dies de festa sense descans.

La tradició mana anar a sopar a una de les barraques que les entitats ganxones posen als jardins Juli Garreta, mentre s’escolta la típica música de les atraccions de fira, per a després, anar a emplenar el got a les Barraques de davant l’Ajuntament i ballar fins tard (però tampoc molt, que els de veïns de fora es queixen).

Si voleu riure una estona, us recomanem la tradicional cursa de Pasteres, i veure com els intrèpids travessen la badia amb barques construïdes per ells mateixos.

 

L’Escala

Del 30 d’agost al 3 de setembre

Amb l’inici de Setembre, l’Escala fa festa amb motiu de Santa Màxima, patrona de la població.

Podreu fer jocs a l’aigua, amb la tirolina salada o un corremulla, podreu conèixer tots els bars de la mà del correbirra, podreu ballar sardanes, ballar amb els més petits als diferents espectacles, donar un vol a la fira i acabar la festa a les barraques.

També us podreu pintar de colors diferents a la festa Holi o quedar plens d’escuma a les diferents festes que es fan!!

Platja d’Aro

Del 15 al 19 d’agost

Per Santa Maria, un dels municipis estiuencs per excel·lència celebra la seva Festa Major.

L’objectiu de la festivitat és oferir un conjunt ampli d’activitats atractives per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics d’una festa que dissenya un programa obert, dinàmic i engrescador amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila.

Sant Antoni de Calonge

Darrer cap de setmana d’Agost

Aprofitant la festivitat de Sant Llop, Sant Antoni de Calonge organitza la Festa Major entre el darrer cap de setmana d’agost i el primer de setembre.

Conté nombroses activitats entre les quals destaquen el correfoc al Passeig Josep Mundet i la cantada d’havaneres del Grup Port al paratge del Collet. És ideal pels amants de la festa a la platja, on es realitzaran diversos concerts al llarg de la setmana.

L’esdeveniment més multitudinari té lloc el divendres a la tarda amb la Diverbeach, una festa a la platja de Sant Antoni que serveix com a acomiadament de l’estiu i on l’Orquestra Di-Versiones ofereix un concert ben divertit.