El Paratge de mas Gelabert de Pals acull, des del 2012, el White Summer, un espai d’art, moda, música i gastronomia referent a la Costa Brava

El Festival White Summer converteix, cada mes d’agost, un entorn rural en un espai urbanita i trendy. El Paratge de Mas Gelabert de Pals és l’espai escollit per a aquest festival, que des del seu inici el 2012, s’ha convertit en referència a la Costa Brava.

El festival és un format innovador, que combina art, moda, música i gastronomia. S’hi poden trobar botigues de moda, food trucks, tallers, concerts i activitats per als més petits.

L’èxit del White Summer a Pals ha fet expandir la idea. El primer va ser el WSTORE, una botiga on line posada en marxa en 2018, amb el mateix concepte del Festival. Aquest 2019, el White Summer traspassa les fronteres catalanes i inicia aventura a Sotogrande, a Cadis, amb la mateixa idea que ha triomfat a Pals.

White Summer

És l’espai ideal per a passar els vespres, veure com es pon el sol i les llumetes de les parades van agafant protagonisme, fent l’espai íntim i especial. A l’espai es poden adquirir les últimes novetats en moda i sopar en una de les food trucks mentre s’escolta algunes de les propostes musicals que s’hi duen a terme cada dia en algun dels seus escenaris. El White Summer 2019 tindrà lloc del 3 al 25 d’agost, de les 6 de la tarda fins a la 1 de la matinada.

Programació White Summer

3 d’agost – La Casa Azul

4 d’agost – Maadraassoo (DJ)

5 d’agost – Bearoid

6 d’agost – Festa Holi (adolescens.cat)

8 d’agost – Pavvla

9 d’agost – «Àfrica Moment» (Jornada especial)

10 d’agost – Phun dj’s + Shaktin Aliance (DJ)

12 d’agost – Intana

13 d’agost – El Petit de Cal Eril

15 d’agost – Novedades Carminha

15 d’agost – Muevelokumbia

17 d’agost – DJ Cariño + Nikodemus

17 d’agost – El Pot Petit

19 d’agost – Papa Obre y los Turpiales Sabaneros

20 d’agost – Viva Suecia

21 d’agost – Delaporte

23 d’agost – Cupido

24 d’agost – DJ Coco

25 d’agost – Zahara