DAVID CÉSPEDES

Durant els primers caps de setmana d’octubre, Platja d’Aro es convertirà en un punt imprescindible per als amants de la cervesa. La cita suma més de 30 edicions. Inspirada en la cèlebre Oktoberfest alemanya des de 1987, la festa s’ha anat instal·lant en el calendari de Platja d’Aro per donar la benvinguda a la tardor. Entre 20.000 i 25.000 persones han passat per l’Oktoberfets de Platja d’Aro en les últimes edicions.

La festa ofereix la possibilitat de tastar una trentena de varietats de cervesa nacionals i d’importació, i tot plegat maridat amb productes gastronòmics i música de diferents estils. L’entrada al recinte és totalment gratuïta i qui s’hi acosta pot triar entre una àmplia varietat de productes d’alimentació per a tots els padalars i gustos. Des dels montaditos que tan bé acompanyen la cervesa com a entrepans calents i freds i diverses especialitzats dels restaurants i bars que hi participen.

Els visitants poden adquirir també la gerra commemorativa de ceràmica que en cada edició es posa a la venda seguint també una tradició germànica.